Gateway VR studio alături de Fabrica te invită la o seară fantastică de călătorii în lumi virtuale. Noi îți punem la dispoziție un headset de realitate virtuală, iar tu trebuie doar să alegi experiența în care vrei să fii purtat. Ne vom asigura că totul se întâmplă în siguranță și te vom ghida pe parcursul experienței.

Transformă o seară obișnuită în oraș într-o vizită pe cel mai înalt vârf de pe Pământ sau cauta comori in ocean. Vizitează Barcelona sau Tokyo în Google Earth VR. Explorează cosmosul și natura în Nature Treks VR sau testeaza cunostintele tale despre filmele SF si de actiune ale anilor 90.
Nu ne oprim aici.

Dacă îți place adrenalina, te provocam să “urci” la etajul 80 al unui zgarie nori și să pășești pe scândură suspendată la înălțime. Vei simti vantul, vei simti cum picioarele tale nu mai pot sa-si pastreze echilibrul si poti sa zbori. Îți place muzica? Dar săbiile laser? Poți să-ți testezi îndemânarea și agilitatea cu Beat Saber, un joc pe ritmul muzicii în care beat-urile îți ghidează mișcările. Incepand de marti, 31 iulie, vom fi pe baricade pana in septembrie. Am pregatit multe surprize pentru aceasta editie.

Ce poti sa faci cand testezi o experienta VR?

Să zbori – Nimic nu se compară cu senzația pe care o ai când zbori. Chiar daca sunt momente cand o sa cazi, adrenalina pe care o simti atunci cand te ridici in aer, viteza, vantul pe care il simti, totul e ireal. Libertatea insuflată de zborul păsărilor a inspirat și fascinat omenirea încă din cele mai vechi timpuri. Acum, prin realitatea virtuală, acest vis ne este accesibil și la îndemână.

VR Real Counter Strike – Pentru cei pasionati de jocurile shooter

Daca vrei sa duci jocul Counter Strike la alt nivel, de ce sa nu incerci o experienta VR? Prin intermediul sistemelor de realitate virtuală acest tip de jocuri devine din ce în ce mai real. Cât de real? Suficient să crezi că ești acolo, să țintești, să tragi și să fugi.

Feedbackul haptic al controller-elor ajută la întărirea senzației de autenticitate, mai ales când vine vorba de mânuit grenade și diverse arme.  Avantajul este că prin intermediul HTC Vive te poți teleporta în loc de a „glisa” din loc în loc ceea ce poate genera usor vertij pan ate obisnuiesti cu noul mediu de tip WestWorld.

Partea cu adevărat cool? Ai o gamă variată de jocuri. De la cele de război, care nouă nu ne plac foarte tare, la cele în care împuști extratereștri – Serious Sam, roboți – Raw Data, până la cele horror: The Brookhaven Experiment – care este vedeta studioului la acest capitol sau  Arizona Sunshine. Gama se mărește și mai mult dacă nu ai probleme cu răul de mișcare. Astfel adaugăm paletei de experiențe tip shooter  disponibilă la studio și cele de pe Playstation VR sau Oculus.

Dar destul cu povestile. Mai bine vino tu sa le incerci si sa le testezi!