Cine s-a nascut in anii 80, cu siguranta isi aduce aminte de petrecerile de liceu, majorate, rockoteci unde se asculta Coma. Coma este o formație rock românească înființată în anul 1999, în Bucuresti. Nucleul trupei s-a concentrat in jurul foștilor membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger.

Cine isi mai aduce aminte, Coma a cântat in deschiderea unor trupe precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly sau Ignite. Si, daca tot vorbim de concerte, Club Fabrica a avut onoarea sa-i aiba invitati in numeroase spectacole.

Si pentru ca ne place muzica lor si lor le place atmosfera de aici, ne-am gandit sa stam de vorba cu Hefe. DJ Hefe, pe care îl auzi alături de Adi Despot la Playground, în fiecare miercuri, de la ora 21.00, la RockFM este membru al trupei Coma din anul 2000.

Tot de atunci el devine DJ de Alternative, Punk, Ska, Hardcore, rezident în clubul Fire, dar invitat şi în alte cluburi bucureştene. A colaborat ca DJ pe albume alaturi de trupe precum: E.M.I.L, Implant pentru Refuz, raku etc.

A fost invitat ca DJ în deschiderea unor concerte precum Korn sau Hollywood Vampires, dar şi la numeroase festivaluri. Hefe a adunat peste 15 ani de experienţă în radio şi televiziune, realizând emisiuni cu tematică rock. Dar sa ascultam o poveste pe acorduri de chitara acustica si platane.


Salut Hefe. care e cea mai frumoasa amintire pe care o ai atunci cand te gandesti la Club Fabrica?

Hefe: Am doua – Concertul Coma de Revelion si nunta prietenului Barbu.

Cum ti se pare publicul de aici?

Hefe: Hai sa o iau altfel. Eram la un moment dat la o terasa unde ma tot plangeam oamenilor ca “vai ce muzica oribila baga astia aici”, la care unul dintre ei mi-a zis “ Hefe daca vrei sa asculti muzica d-aia de a ta du-te la Fabrica “. Si asta am si facut…deci cam asta este Fabrica 🙂

Trupele, ca si oamenii si locurile se transforma in timp. Cat de mult te-a ajutat ca artist faptul ca ai avut concerte si cantari in Club Fabrica de-a lungul vremii?

Hefe: De fiecare data m-am bucurat de concertele sau de serile de pus muzica in Fabrica. Aici, pe langa faptul ca oamenii erau mereu foarte misto ma mai intalneam si cu o gramada de cunoscuti.  Aici a fost si este cumva zona noastra de confort atunci cand ajungem in Fabrica

Care e povestea ta? Cum ai ajuns pe scena? De ce ai ales muzica?

Hefe:  Am ales muzica si pe scena am ajuns din acelasi motiv : pentru ca nu stiu sa fac altceva cu pasiune mai mare.

Ai trupe sau solisti din repertoriul international care te inspira?

Hefe: Deftones/Slowdive/ Mike Patton & Faith no more / A tribe called quest / Smashing Pumpkins /Maynard/ Hetfield / all the 90’s Grunge “era” /Misfits / Beastie boys / Henry Rollins …blah blah blah si blah blah blah more

Cat de activ esti pe retelele de socializare?

Hefe: Sincer, spre zero. Eu sunt cam old school,asa ca daca am de zis ceva cuiva imi place sa dau telefon sau sa vorbesc “face to face”. In rest…singurul like de care imi pasa este ala din smells LIKE teen spirit 🙂

Stiu ca ai o agenda complexa pe langa concertele cu trupa. Ce poti sa ne spui nou despre celelalte proiecte in care esti implicat?

Hefe:  Am o emisiune foarte frumoasa pe Rock Fm cu bunul meu tovaras de drum Adrian Despot “ Playground cu Despot si Hefe” in fiecare miercuri de la ora 20/. Realizez pe TV “ Alternative hour” in fiecare luni de la ora 22 pe Music Channel.

In Spania la Barcelona City FM realizez emisiunea “Off the beaten track “ in fiecare joi de la 19.00. Scriu la revista Sunete articole despre “lumea” mea muzicala ? plus alte multe chestii legate tot de muzica.

Ce preparat sau reteta de la Fabrica iti place cel mai mult?

Hefe: Normal ca pizza Fabrica…ce intrebare e asta ???:)

Inainte de final, spune-mi un vers dintr-o piesa de a ta, sau un refren care crezi ca s-ar potrivi ca citat in Social Media pentru club Fabrica?

Hefe: Nu este un vers sau refren dintr-o piesa dar ar putea sa fie asta : “Metallica si Fabrica, aduc placerea-n viata ta“

Un mesaj pt cititori

Hefe: Dansati numai pe melodii frumoase !!!