Loading Evenimente

An Theos & E-an-na vor concerta impreuna pe 16 februarie in club Fabrica.
Cele două trupe s-au remarcat în ultimii ani printr-o ascensiune rapidă în peisajul metalului românesc, ambele ajungând pe podiumul Wacken Metal Battle, E-an-na luând locul II în 2017, iar An Theos locul III în 2018. Ambele formaţii au susţinut turnee naţionale şi internaţionale, lucru care reflectă aprecierea pe care au primit-o din partea publicului.
Vă aşteptăm cu drag la o întâlnire de neuitat între aceste două grupuri, alaturi de prietenii lor de la Linear Disorder. Se anunţă o noapte cu hore, sărituri & simţiri greu de îngropat, iar biletele se vând într-un ritm alert, aşa că vă recomandăm achiziţionarea lor din timp.

Bilete pe iabilet.ro.

Presale 1- 50 de bilete earlybird sunt epuizate
Presale 2- 100 de bilete pre-sale se gasesc la pretul de 30 de lei
Presale 3- 100 de bilete se vor gasi la pretul de 35 de lei

Linear Disorder este o trupa bucuresteana de modern melodic death metal infiintata in vara anului 2016. EP-ul de debut al trupei, intitulat “The Blind Race”, a fost lansat in data de 15 decembrie 2017, incheind astfel un an foarte activ si reusit pentru trupa, urmat in 2018 de o serie de concerte, atat in Bucuresti cat si in alte locatii, inclusiv in cadrul festivalului Bucovina Rock Castle.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Spune si altora despre asta, alege platforma: