Loading Evenimente

Bilete aici:

Calatoria funk a inceput in 1998, cand un grup de muzicieni provenind din diferite genuri muzicale (de la jazz, la muzica clasica, pana la hardcore metal) au inventat un dispozitiv complex, plin de dinamism si culoare, alimentat cu explozii de energie, scris in oglinda si citit BLAZZAJ.

Cladiri si masini ce danseaa, ghetouri de aur, oratanii personificate, sarcasm, umor si visare – se regasesc toate in povestile Blazzaj, o trupa in permanenta schimbare, ce aduce cu fiecare aparitie prospetime si energie in peisaj.

Asa se va intampla si vineri, 25 martie, cand o sa ii avem live in club Fabrica (str, 11 iunie, nr 50). Baietii nu au mai fost demult in Bucuresti si au chef de un show de zile mari, iar noi nu zicem nu la asa ceva. Nu e de ratat!

Doors open – 18:00
Show – 19:00
Opening act: Nuante.

Este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice. Până în prezent trupa a înregistrat două albume de studio: „Două Minute”, apărut în aprilie 2019 și „Eva” în luna mai a anului 2021, iar în prezent trupa deja a compus toate cântecele pentru cel de-al treilea material discografic.

Spune si altora despre asta, alege platforma: