Loading Evenimente
Crize • Something Stellar • Heartbreak Cinema
1 aprilie, ora 20:00
Fabrica (11 iunie, nr. 50)
–––––––––––
Crize
Crize a început să compună piese și să susțină concerte din anii 2000. Au urmat albume, EP-uri și single-uri, clipuri, turnee şi festivaluri, iar în ultimii ani a lansat mai multe colaborări cu artişti apropiați trupei, din zone diferite ale muzicii.
Piesele Crize nu încearcă să convingă pe nimeni de nimic și nu au ca scop să schimbe ceva. Reprezintă pur și simplu o arhivă a unor perspective, încă din primul an al mileniului III, sub un nume predestinat, care caracterizează perfect epoca în care există.
Playlistul pentru concert include piese noi și piese de pe materialele anterioare, aşa că este un eveniment de la care nu vrei să lipseşti dacă iți place muzica formației. Piesa CRIZE lansată cel mai recent este prima de pe albumul la care lucrează în prezent, se numeşte “Capcana” şi o puteţi asculta aici: https://youtu.be/kNDSiLG2w4M
Dan Alexandru – tobe // Dhope – bass // Adrian Enciu – chitară // Shole – voce
youtube.com/crizeofficial
facebook.com/crizeofficial
instagram.com/crizeofficial
–––––––––––
Heartbreak Cinema
Heartbreak Cinema este o trupă de rock electronic, abordând o varietate de stiluri și influențe diferite din Alternative, Metal și EDM. Compusă din solista Maria Teodora și compozitorul/producătorul Radu Bădilaș, rezultatul este rebel, impunător, plin de narativă și aspecte cinematice.
După încă câteva single-uri și colaborări, proiectul a evoluat într-o trupă atunci când Radu a realizat că muzica lui nu se potrivește în contextul unui concert live. A decis să-și unească forțele cu Maria pentru a reinventa proiectul, cei doi dezvoltând împreună o versiune cu totul nouă Heartbreak Cinema, folosind o infuzie puternică de elemente rock. Rezultatul este EP-ul eponim „Heartbreak Cinema”, lansat pe 16 decembrie 2022.
Toate piesele Heartbreak Cinema sunt și astăzi scrise și produse integral în studio-ul de dormitor al lui Radu. Acum într-o formulă completă, trupa este pregătită să urce pe scenă, în fața unui public cât mai larg.
Maria Teodora – Voce // Radu Bădilaș – Bass / Synths // Alex Mitroi – Chitară // Vlad Casian – Tobe
––––––––––
Something Stellar
Something Stellar sunt o trupă de “metal astral” lansată în anul 2022.
Nu departe ca scop de scenariul ideal american din anii ’20, în care un tip intră singur într-un bar, îi spune barmanului “Make me Something Stellar, boy!” și la finalul serii pleacă însoțit de o domniță atrăgătoare.
Something Stellar nu face decât să transpună sonic un gest pe care omul îl întreprinde de la începutul timpului: acela de a-și ridica capul pentru a privi stelele. Cu toții știm că nu o să le atingem niciodată. Dar nimic nu ne oprește să ne lăsăm inspirați de prezența lor.
Vladimir Gheorghiu – voce // Cătălin Boltașu – chitară // Ciprian Almășan – bass // Nestor Petruș – tobe
Văzut de Criticeyez:
https://criticeyez.com
–––––––––
🎟️ Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet:
https://www.iabilet.ro/site/event/84190/
🎫 Early bird: 50 lei (primele 50 bilete)
🎫 Presale: 60 lei (până pe 31 martie inclusiv)
🎫 La intrare: 70 lei
🎫 Studenți/elevi: 30 lei

Spune si altora despre asta, alege platforma: