Loading Evenimente

Vineri – 5 aprilie. Doors open: 21:00
Club Fabrica, str. 11 iunie, nr 50
Acces: 30 lei – pre-sale online / 40 lei – la intrare
Bilete disponibile prin: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-emil-41015/

Opening act: Zero Fox Given

…………………………………………………………………………………………….

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore.

Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinești) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului „10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități”. Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se I M E N S.

În noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat în cadrul unul live performance special alături de fanii trupei. Au urmat „Cosmos” in septembrie 2018, „Increderea E Un Joc” in decembrie 2018, iar ultimul se numeste „Linii De Text” si a vazut lumina zilei la inceputul lui martie 2019.

E.M.I.L. inseamna: Sorin Badulescu (voce), Vlad Staricu (voce), Gabi Georgescu (chitara), Andrei Stoianovici (chitara), Barbu Niculae (bas) si Chester (tobe)

………………………………………………………………………………………………

Zero Fox Given este cea mai nouă trupă de pop-punk de pe scena românească.
Zero Fox Given este puternic influențată de nume precum E.M.I.L. și Pistol Cu Capse, dar și de trupe ca Neck Deep și Four Year Strong, ce au o amprentă de „new wave pop-punk”.
Piesele trupei au tonuri melodice, dar rapide, iar versurile lor pot fi descrise ca fiind un pic emo. Doar un pic.

Zero Fox Given înseamnă: Mihai Parchisanu (voce), Mihai Cristian (chitară, backing vocals), Florin Burlacu (chitară, backing vocals), Bogdan Dumitrescu (bas, backing vocals), Reynard (tobe).

Dupa concert ai party pana dimineata. „Hituri, Nu Bull’hituri by GABI”. La party intrarea este libera!

Spune si altora despre asta, alege platforma: