Loading Evenimente
Dupa un real succes al primei editii sold-out EMO KIDS’ REUNION din Club Fabrica, ne bucuram mult sa anuntam al doilea party – deci ne intalnim vineri 8 martie sa celebram all the emo girls out there and boys and all people, of course!
Hai să trăim o seară plină de vibes emo, cu hit-uri clasice de la My Chemical Romance, Fall Out Boy, Simple Plan, Taking Back Sunday, Paramore, Simple Plan, Good Charlotte, Linkin Park sau Dashboard Confessional, aranjate în playlist de Sad Panda.
Petrecerea asta e modul nostru de a celebra muzica adolescenței (și nu numai) și să ne strângem toți să ne bucurăm împreună de un playlist atent selecționat. Și hai să recunoaștem, de regulă ascultăm piesele astea doar acasă, în mașină sau în căști, dar acum o să le dăm drumul din nou la maxim în boxe!
Aranjează-ți bretonul, tapează-ți părului, nu uita nici de eyeliner, și hai pe 8 martie la Club Fabrica incepand cu 21:00 si pana cand ne mai tin genunchii si spatele sa dansam.
And in the night, we’ll wish this never ends.
🖤 Da-ne un follow pe sociale: https://linktr.ee/emokidsreunion
Eveniment susținut de backstage.fm și Concerteatză.
Biletele sunt puse la vânzare exclusiv pe IaBilet.ro la următoarele prețuri:
Early bird – The Diary of Jane – 30 lei
Chelsea Smile – 40 lei
Helena – 50 lei
La intrare (in cazul in care evenimentul nu este sold out online) – 50 lei
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Prețul biletelor nu include și comisionul de procesare a vendorului iabilet.ro
Banii pentru biletele achizitionate se pot restitui doar în cazul în care evenimentul se anulează sau se amână.
Accesul la eveniment este permis doar persoanelor peste 18 ani. Persoanele peste 16 ani trebuie însoțite de o persoană majoră.
Fără rasism, sexism, homofobie sau alte forme de ură în locație. De asemenea, vă rugăm să respectați locul, vecinii și oamenii din jur.

Spune si altora despre asta, alege platforma: