Loading Evenimente
Dupa ani si ani, ceea mai reggae-rock californian trupa de la noi, PISTOL CU CAPSE revin in club Fabrica.
Nu vin cu mana goala, vin cu Nuante si Tourist opening acts.
Bilete aici: https://www.iabilet.ro/bilete-pistol-cu-capse-fabrica-71685/
Vineri – 4 martie
Doors open: 18:00
Show: 19:00
Fabrica – str. 11 iunie, nr 50
***Accesul se va face conform normelor in vigoare.
………………………………………………………..
PISTOL CU CAPSE�
reggae-rock/punk-rock/alternativ
Pistol cu capse este o formație românească de punk-rock cu influențe reggae înființată în 2003 în București. După 5 ani de zbucium prin mai toate cluburile din țară unde se cânta live, în anul 2008 trupa lansează primul album, autointitulat „Pistol Cu Capse”, care conține 15 piese.
��În 2012, PCC lansează cel de-al doilea album: „Unplugged”. Toate cântecele sunt rescrise special pentru varianta acustică având un sound cu totul diferit față de înregistrările anterioare. La acest album au colaborat Lucian Filip (Vântu) care a preluat tobele, George Siia (Bazooka) care s-a ocupat de clape, Bogdan (de la formația Chester) care cântă împreună cu Vlad pe unele piese. �
Deși punctul de plecare a fost punk-rock-ul, stilul formației a început, încet, încet, să se apropie de reggae-rock. În iunie 2015, trupa a lansat albumul „După 10”, care oferă ritmuri calde, demne de Long Beach, California, dar și mai agitate, cu respect pentru pop-punk. Ca noutate, în soundul PCC, apar instrumentele electronice. Una peste alta, albumul are un sound nou, acordat la 2015, și încearcă să alunge fantomele anilor ’80-’90, care încă bântuie rockul românesc.�
Vlad Staricu (voce, chitara)
Bogdan Iures (chitara)
Alexandru (tobe)
Costin Danaila (bas)
…………………………………………………………
NUANTE
Este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice. Până în prezent trupa a înregistrat două albume de studio: „Două Minute”, apărut în aprilie 2019 și „Eva” în luna mai a anului 2021, iar în prezent trupa deja a compus toate cântecele pentru cel de-al treilea material discografic.
……………………………………………………….
TOURIST
O trupă de melodic-hardcore din București, România. Formația s-a înființat în iarna anului 2018 de către Mihai Părchișanu (vocal), Burlacu Florin (chitară), Bogdan Dumitrescu (bass) și Ionuț Constantin (tobe). Piesele noastre variază de la riff-uri alerte ce te țin în mișcare, deseori însoțite de breakdown-uri dansante, până la melodii liniștitoare gata să te ungă pe suflet. Temele noastre lirice sunt despre unitate, prietenie și dragoste , toate acestea livrate cu un impact puternic într-o perfomanță plină de energie pe scenă. Noi suntem Tourist, suntem unul și același.

Spune si altora despre asta, alege platforma: