Loading Evenimente

The one-year anniversary edition is here.

Jakoban urcă pe scenă în data de 24 august pentru prima dată de la lansarea hit-ului „Dubai” din România alături de alți 5 artiști care vor rupe norma în Club fabrica din București. Jakoban nu este legat de un gen muzical fapt care arată abilitatea sa de a produce orice stil de muzică cunoscut de către om în timp ce își perfecționează propriul stil. Seturile sale te vor duce într-o călătorie antitetică printre bine și rău, de la heavy dubstep/trap, până la future bass/love trap. Nu există limită pentru cei ce se vor afla pe ringul de dans.
Producătorul și-a câștigat meritul de artist renumit cu release-uri pe case de discuri renumite din străinătate precum Buygore și EDM.com, Trap City, Trap Nation, Mr. Suicide Sheep și Proximity.
În rândul colaborărilor discografia acestuia nu lasă de dorit, colaborând cu artiști renumiți precum Snoop Dogg sau Virtual Riot dar și The Game, blackbear sau MAX pe side project-ul său intitulat it’s different, primind susținere de la numeroși artiști mari precum The Chainsmokers, Tritonal, Borgore sau Diplo.

LINE-UP

Jakoban

https://facebook.com/JakobanOfficial

it’s different

https://instagram.com/itsdifferentofficial
https://facebook.com/itsdifferenttoday

Lured

https://instagram.com/luredmusic

Xenomorph

https://instagram.com/xenomorphdubstep
https://facebook.com/xenomorphro

Resse

https://facebook.com/ResseOfficial

Golstox
https://instagram.com/golstox
https://facebook.com/golstoxmusic

Acces: 20 RON

Capacitate locatie: 350 de persoane.

Regulament de ordine interioara: tinyurl.com/regulamentxxl

Powered by Drop The Beat.

Spune si altora despre asta, alege platforma: