Loading Evenimente

Toata lumea incepe sa vorbeasca de Revelion 2019. Dar daca tot e noaptea dintre ani, daca tot e cea mai spectaculoasa noapte, de ce sa nu o facem si mai lata si mai colorata? B52, Fabrica Pub & Club iti aduc in acest an un Revelion la puterea a treia. Ce inseamna asta? Ca vrei trai noaptea dintre ani in trei moduri diferite, cu trei vibe-uri diferite. Poti sa te plimbi dintr-o parte in alta experimentand petreceri diferite:

REVELION 2019 No.1 – La parter, in restaurant va fi o petrecere in stil anii 80: Forever Young 80’s Party cu Bogdan Niculescu, iar dupa ora 2;30, ai concert Savoy – Marian Nistor & Dorina Paraschiv Nistor. Vei retrai revelionul retro de odinioara, cu bere, cu muzica si ambient ca-n vremurile de demult. Promitem ca nu oprim curentul si lasam petrecerea pana dimineata.

REVELION 2019 No. 2 – club Fabrica (etaj). Aici vom avea muzica funk, hip-hop, electro, muzica de club si surprize ca de Revelion: Funky Bass Rhythms Party cu Lady Raizah si Chesarion.

REVELION 2019 No. 3 – In club B52 vom avea un party cu muzica alternativa, rock, reggae, hip-hop, electro, ska, pop. Hituri, Nu Bullhituri Party cu Gabi (E.M.I.L./Niste Baieti) la muzica.

Shot-uri la discretie, vin, bere, whiskey, vodka, tot ce poti sa duci.

Totul va fi open bar in toate cele trei locatii de la orele 21:00 – 06:00.

Ca bauturile sa mearga cum trebuie, toti petrecaretii au acces la un bufet suedez.

Antreu
Sushi bufet
Icre somon
Scoici cu piure de porumb in crusta afanata
Mousse somon
Creveti in con cu pasta de branza
Chouix cu roast beef

Main course
Pork ribs asian style
Rulada de pui
Stiuca umpluta pe platou de raci
Cartofi copti
Porumb prajit

Desert
Parjituri asortate

…………………………………………………………………..

Open bar

Bere Ciuc, Silva, Heineken
Vin la pahar alb/roze/rosu Sarica Niculitel
Whiskey Ballantines, Four Roses, Jameson
Vodka Absolut
Rom Havana
Tequilla Olmeca
Long drinks: vodka apple, whiskey cola, gin tonic, cuba libre, vodka orange, vodka cola, vodka tonic, martini tonic, campari tonic, tequila sunrise, campari orange, amaretto apple, vodka energy, whiskey energy
Soft drinks: Pepsi, Mirinda, 7Up, Mountain Dew, Lipton Ice-T, Apa tonica, Prigat, Apa plata/minerala

Oke. Am inteles, trei revelioane, revelion la puterea a treia, trei locatii in aceeasi proximitate, dar cum stam cu cashflow-ul ? Platim tot asa de trei ori pretul? Aici avem o singura regula. Totul inclus pentru toate cele trei Revelioane la 240 de lei. Iar daca vii dupa ora 2:30 a.m. , ai acces la cele trei revelioane cu doar 120 lei. In schimb, daca doresti cu loc la masa, pretul este de 300 de lei. Eu zic ca la preturile astea poti sa vii cu vecinii, colegii de grupa, de la birou, cu gasca de la bloc. Avem muzica pentru toate gusturile si toate varstele.

Intrebari, raspunsuri, sfaturi: 0753 227 422

ATENTIE!!! Se plateste un avans de 50% pentru categoriile de bilete de 240 de lei si de 300 de lei, urmand ca lichidarea sa se faca cu 10 zile inainte de eveniment. Plata se face printr-o mica deplasare pana la Fabrica!
Biletele de 120 de lei le veti gasi la intrare, dupa ora 2:30 AM, in seara Revelionului!!!

Spune si altora despre asta, alege platforma: