Loading Evenimente

EvergreeD – trupă de death metal sibiană ce activează sub acest nume din 1998. Pe lângă piesele cunoscute, vor veni cu două compoziții noi de anul acesta. Trupa promite ca de obicei un show energic iar ei sunt:
Sebastian Bucătaru – chitară, voce;
Sergiu Zeicu – chitară, voce;
Petre Manu – chitară;
Ciprian Badiu – bass;
Florin Gheorghiță – tobe.

SCARS OF A STORY [Melodic Metalcore] [Romania]
Scars of a Story, din Cluj-Napoca, a luat naștere la inițiativa chitariștilor Peter Grezer (Stereofeelings) și Sucală Vlad (All One).
În încercarea de a da metalcore-ului, o interpretare nouă și melodică, celor doi li se alatura basistul Dani Șipoș (All One), toboșarul Cristi Lipovan și vocalistul Hrenovschi „Bitză” Marian, ultimii doi făcând parte din trupa Antidot. După crearea unor piese proprii care să reprezinte spiritul trupei.

Scars of a Story a debutat în data de 7 mai 2012 pe scena underground cu un concert în deschiderea binecunoscutei trupe canadiene Cancer Bats. Primind numeroase aprecieri și reactii pozitive, membrii trupei au continuat sa dezvolte și să rafineze piesele proprii în pregătirea urmatoarelor concerte. Din motive personale, Cristi Lipovan părăsește trupa, dar este inlocuit de toboșarul trupei Sinfold, Gabi Petrean.

Având o formulă completă restabilită, formația continuă seria concertelor împărțind scena cu trupe internaționale precum Subscribe, Betraying the Martyrs,Veil of Maya,In Other Climes, Violent Chapter, Jinjer, Hopes Die Last și trupe romanești ca Goodbye to Gravity, Diamonds are Forever, Breathelast, Divided by Perception și For the Wicked.

In vara anului 2016 trupa prezintă primul material discografic,un album full-length,intitulat „Behind your so called comforts”,urmand o serie de concerte pentru promovarea acestuia.

https://www.facebook.com/scarsofastory

Spune si altora despre asta, alege platforma: