Loading Evenimente

Sâmbătă, pe 29 octombrie, Robin and the Backstabbers cântă din nou la București în Club Fabrica (Strada 11 Iunie, nr. 50).

Biletele la concert s-au pus deja în vânzare pe iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 75 de lei (presale). La intrare, biletele vor costa 85 de lei. Elevii și studenții beneficiază de bilete la preț redus (40 de lei) în baza carnetului de elev și student. Copiii sub 14 ani au access gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore legal.
…………………………………………
Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.

Robin and the Backstabbers – Tarantella (O casă, cândva)

Mult-așteptatul epilog al trilogiei Bacovia Overdrive, Vladivostok, a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București și a fost precedat de trei cântece:
De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi. Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi. Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.
Robin and the Backstabbers – . /în /îm /pre //ună .

Ne vedem așadar cu Robin and the Backstabbers sâmbătă, 29 octombrie, la Fabrica – open doors la 20:00, concert la 21:30. Biletele sunt în număr limitat și se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.

Spune si altora despre asta, alege platforma: