Loading Evenimente
Va invitam la o seara metal in Club Fabrica, Bucuresti. Pe scena vor canta Dark Fusion, alaturi de Neon Prophecies si Artificial Perception.
Concertul va avea loc în Club Fabrica, București în data de 16 aprilie 2022.
Open doors: 18:20
Artificial Perception: 19:00 – 19:40
Neon Prophecies 20:00 – 20:50
Dark Fusion: 21:10- 22:30
Biletele pot fi achizitionate online sau fizic, în ziua evenimentului:
49 lei – în rețeaua IaBilet.ro pana pe data de 15 aprilie
59 lei – în seara evenimentului la intrare
Dark Fusion – Extreme Cyber Metal, Bucuresti
Dark Fusion a luat nastere in Bucuresti 2010, are la activ 2 albume de studio, primul fiind lansat in 2012 prin imbinarea a mai multor stiluri de metal: melodic death, trash, hardcore. Cel de-al doilea album al formatiei, intitulat „CYBER NATION”, a aparut in 2016; tranzitionand intr-un stil mai industrial/ electronic. Dark Fusion a participat la multe concursuri in anii ei de existenta, culminand cu participarea la Wacken Open Air in 2015. Stilul muzical prezinta o fuziune intre cyber-industrial si extreme metal ce aduce o combinatie unica in scena rockului romanesc. Subiectul liric abodat exprima o viziune a unui viitor distopic in care tehnologia influenteaza societatea. Umanitatea devine din ce in ce mai dependenta de lumea artificiala; apogeul fiind atins in momentul in care masinariile ajung sa isi exercite puterea si controlul asupra omenirii. In 2018 trupa a suferit o perioada de hiatus, astfel in 2020 aceasta a fost restructurata din temelii, urmand sa incante publicul cu materiale noi!
Matei – Voce
Gabi – Chitara, Voce
Alex – Chitara
Vlad – Chitara Bas
Cezara – Clape
Matei (Maty) – Tobe
Neon Prophecies – Symphonic Deathcore , Bucuresti
Trupa s-a format in martie 2019 in Bucuresti. De la un inceput orientata spre heavy/ trash metal, formatia a experimentat repede cu acordaje mai joase si diferite genuri ce imbinau synthcore/ metalcore/ djent, pana cand anul trecut a intrat intr-o zona mai extrema, cu stilul actual. Trupa a sustinut concerte in locatii precum Fabrica, Quantic si Arenele Romane pana acum, unde scopul a fost mereu livrarea unui show exploziv si crearea unei legaturi reale cu publicul.
Vaggelis Valasidis – Voce
Victor Manescu – Chitara
Alexandru Stanescu – Chitara
Andrei Dumitrescu – Tobe
Artificial Perception – Metalcore, Bucuresti
Trupa Artificial Perception a fost infiintata la inceputul anului 2020 si a lansat pana in prezent doua single-uri, „Light Years Away” si „Black Abyss”. Formatia urmareste un sound cu influente puternice de muzica electronica si abordeaza o tematica cu elemente futuriste, precum explorarea universului, evolutia tehnologica si soarta umanitatii.
Mihai Maciuca – Voce
Mihail Georgescu – Chitara, voce
Liviu Miu – Chitara
Florin Anghelescu – Chitara bas
Adrian Ungureanu – Tobe

Spune si altora despre asta, alege platforma: