Loading Evenimente

A venit vara, gândul ne stă la concedii, plimbări și seri la o cafea, suc sau bere cu prietenii. Așa că ieșim din hangar sau sala de curs și venim lângă voi, în oraș, în #fabricapub, la etajul 1, să povestim cu toții relaxați despre aviație, zbor și aviofobie.

„Taxa” de participare: un suc, o apă plată cu lămâie, o bere sau cafea (cine bea cafea la ore așa târzii este eroul nostru. Nouă ne-ar fi teamă că n-am mai dormi noaptea).

Așa că, dacă zborul este pentru tine un necunoscut care îți provoacă anxietate (dar și dacă ești genul de persoană care abia așteaptă să călătorească cu avionul și îți dorești să afli mai multe despre tot ceea ce se întâmplă în timpul zborului) iar când auzi cuvântul turbulențe te trec fiorii și asociezi fiecare zgomot și mișcare nefirească a avionului cu un pericol iminent, te așteptăm pe 27 iunie, de la ora 18.30, să cunoști și alți aviofobi ca tine, să înțelegi cum îți poți controla temerea și să afli toate culisele unei călătorii aeriene.

După 6 edițiii desfășurate și peste 250 de pasageri care astăzi zboară mai relaxați, îți propunem această nouă abordare asupra înțelegerii aviației și aviofobiei.

Înscrierea la întâlnire este obligatorie, pentru a știi pentru câte persoane trebuie făcută rezervarea. Vom reveni cu detalii despre cât mai curând. Am fost prea nerăbdători de a anunța această întâlnire, iar Landing Page-ul nu este gata :).

Spune si altora despre asta, alege platforma: