Loading Evenimente

Sezonul estival s-a încheiat, festivalurile pregătesc line-up-urile pentru anul viitor, insă pasiunea pentru muzică și dorința de a simți acea energie rămân mai vii ca niciodată. Shockwave este un eveniment care aduce atmosfera festivalurilor direct în inima Bucureștiului, destinat tuturor iubitorilor de muzică electronică.
Pe data de 3 noiembrie, în incinta Clubului fabrica din București, vei avea ocazia să te bucuri de genuri muzicale variate precum tech house, EDM, Future Bass sau Drum & Bass. În cadrul acestui eveniment, vei experimenta energia specifică serilor de festival și vei putea descoperi artiștii locali care au devenit deja prezenți constanți la festivalurile din România.
Iată o oportunitate excelentă de a-i susține direct!

– Addi, unul dintre cei mai promițători DJ ai generației sale, prezent la toate marile festivaluri din țară, inclusiv la SAGA și pe Main Stage la Neversea. Inspirat de nume precum Don Diablo sau Fred Again, Addi aduce întotdeauna o explozie de energie pe scenă și te va ține pe ringul de dans cu seturile sale pline de hituri cunoscute și cele mai recente piese.

– Cosmin Richea, DJ cunoscut pentru seturile sale pline de energie, în care îmbină hituri consacrate cu elemente de EDM și Tech House. A mixat în numeroase cluburi din București și la cele mai mari evenimente din România, precum UNTOLD, SAGA sau The Color Run. Inspirat de artiști precum Afrojack, Skrillex și James Hype, Cosmin poate transforma orice petrecere într-un adevărat festival.

– Skyshot, un pasionat de muzică electronică și o sursă inepuizabilă de energie în lumea DJ-ilor și producției muzicale. Inspirându-se de la artiști emblematici precum Martin Garrix, Hardwell și Tiesto, Skyshot creează seturi electrizante care acoperă spectrul dinamic al muzicii electronice, de la tech house până la techno și bass house. Așteaptă-te la o seară memorabilă pe ringul de dans când Skyshot va urca pe scenă!

– Pandutzu, cunoscut mai mult după vlogurile sale de la festivaluri și-a descoperit recent pasiunea pentru mixat și, după apariția sa la SAGA, și-a găsit motivația de a continua în această direcție. Deși abordează diverse genuri muzicale, este în elementul său maxim în seturile sale de Drum & Bass, inspirate de Sub Focus, Chase & Status sau Pendulum, transmițând energie pură și entuziasm.

Eveniment susținut de Pepsi, powered by Kiss FM, OWPN Academy și backstage.fm.

Biletele sunt puse la vânzare exclusiv pe IaBilet.ro la următoarele prețuri:
First Wave – 40 lei
Second Wave – 50 lei
Final Wave – 60 lei
La intrare – 60 lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. În prețurile biletelor este inclus și comisionul de procesare a vendorului iabilet.ro

Banii pentru biletele achizitionate se pot restitui doar în cazul în care evenimentul se anulează sau se amână.
Accesul la eveniment este permis doar persoanelor peste 18 ani. Persoanele peste 16 ani trebuie însoțite de o persoană majoră.

Spune si altora despre asta, alege platforma: