Loading Evenimente

RoEvents prezinta cu mandrie una dintre cele mai ambitioase initiative de sustinere a muzicii locale. #SupportYourLocalBands este primul festival dedicat lansarii si sustinerii muzicii underground din scena romaneasca si se doreste a deveni o rampa de lansare pentru artistii tineri, talentati dar inca prea putin cunoscuti publicului larg.

Ne bucuram sa ii avem alaturi de noi in aceasta initiativa pe Suie Paparude, Byron, E.M.I.L., OCS si The Mono Jacks, care isi vor sustine si incuraja colegii mai mici din postura de opening acts. Asa ca fii alaturi de noi si de ei in perioada 15 – 19 octombrie si sustine trupele noului val.

Joi, 18 octombrie 2018, Fabrica
OCS
Blue 420
Baby Elvis

Primele bilete si abonamente sunt disponibile online pe entertix.ro si myticket.ro la preturi speciale:
– abonamente Early Bird: 150 lei (limitat la 50 abonamente)
– bilete de o zi Early Bird: 50 lei (limitat la 50 bilete/club)

De ce #SupportYourLocalBands?

Pentru ca desi ne aflam la apogeul transmiterii informatiei iar in Romania exista zeci de mii de muzicieni si probabil cateva mii de trupe sau artisti solo, constatam un monopol cultural muzical in cadrul mijloacelor media, ce ne mentine incorsetati in aceleasi tipare fonografice. Daca dam un simplu search pe Google asupra muzicii din Romania vom vedea aceleasi nume, daca deschidem radio-ul acelasi sound, daca mergem in locatiile de eveniment, aceiasi artisti. Prin urmare, fara a exista intentia de a nega calitatea muzicala sau umana a artistilor ajunsi in mainstream, consideram ca piata are nevoie de un flux constant de artisti, trupe si piese noi, iar underground-ul este cel mai bun loc pentru „sapat” si gasit comori muzicale.

Asa ca va invitam pe toti sa va alaturati initativei noastre. Veniti la concerte si promitem ca playlisturile voastre vor fi imbogatite cu cel putin o piesa sau poate chiar o trupa noua, care peste ceva vreme va tine capul de afis al marilor festivaluri!

Spune si altora despre asta, alege platforma: