Loading Evenimente

Trupele To Kill Achilles și The Weight of Atlas se unesc pentru un turneu European în această toamnă. Aceștia vor cânta și în București pe 4 octombrie în Club Fabrica, începând cu ora 19. Alături de ei vor urca pe scenă Luciente, Prescriptiondeath, I Stared into the Forest, Avoid Humanity și Tourist.

Bilete On-line disponibile pană Joi, 03.10.2019, 00:00: 40 Lei
http://tickets.7inc.ro/event/kill-achilles-sco-luciente-ger-prescriptiondeath-swe-weight-atlas-sco-i-stared-forest-avoid-humanity-tourist-vineri-4-octombrie-club-fabrica

Bilete la intrare: 60 Lei

Doors Open @ 18:30

19:00 – 19:35
Tourist – Melodic Hardcore / Bucharest / Romania

20:00 – 20:35
The Weight of Atlas – Metalcore/Post-Hardcore / Dundee/Edinburgh / Scotland
https://www.facebook.com/theweightofatlas/

21:00 – 21:35
Avoid Humanity – Metal / Bucharest / Romania
https://www.facebook.com/avoidhumanity/

22:00 – 22:35
Prescriptiondeath – Fast & Violent Hardcore / Gävle / Sweden
https://www.facebook.com/prescriptiondeath/

23:00 – 23:35
Luciente – Hardcore-Punk/Screamo/Crust/Grind / Berlin/Weimar/Erfurt / Germany
https://www.facebook.com/luciente666/

00:00 – 00:45
To Kill Achilles – Melodic Post Hardcore/Metal / Dundee / Scotland
https://www.facebook.com/tokillachilles/

01:15 – 02:00
I Stared into the Forest – Screamo/Metallic Hardcore / Brasov / Romania
https://www.facebook.com/istaredintotheforest/

To Kill Achilles este o trupă melodic metalcore, care a luat naștere în anul 2010 în Scoția, Dundee. Elementele care dau un sound aparte trupei sunt influențele provenite din stiluri precum cel pop, rock, emo sau ambient, dar și concentrarea atenției principale asupra transmiterii unui mesaj. Unul dintre obiectivele trupei este acumularea de experiențe, pe care ulterior să le împătrășească cu cât mai multi oameni prin intermediul muzicii pe care o fac. To Kill Achilles susține ideea că viața nu este tocmai ușoară, însă este normal să conștientizezi și să accepți că te zbați ca să poti ajunge la capătul tunelului. Trupa pune aceentul pe faptul că ni se întâmplă deseori să ne identificăm cu experiențele altor oameni, iar acest lucru constituie un motiv în plus de auto-analiză și împărtășire a sentimentelor cu cei din jur. To Kill Achilles au împărțit scena cu trupe precum I Killed The Prom Queen, The Browning, While She Sleeps, Heart Of A Coward, We Came As Romans, Betraying The Martyrs, Sirens And Sailors, I Declare War, Napoleon, Heart In Hand. Piesele lor pot fi ascultate pe canalul lor de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCOlsnV80l6HyhtYGKfRS5Kg).

The Weight of Atlas este o trupă post-hardcore/metalcore din Dundee/Edinburgh, Scoția, fondată în anul 2014. Trupa este un mix de influențe la nivel instrumental, de la breakdown-uri la elemente ambientale, dar și la nivel vocal. Din punct de vedere liric, aceștia cântă despre lupta pentru supremație, libertate, umanitate și efectele dezinformării asupra gândirii, influențe externe și arta de a trece peste. Piesele lor pot fi ascultate pe Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCRDzSDOnQsmeIzbFN2RkeLQ).

Luciente este o trupă hardcore-punk fondată în anul 2014, în orașul Erfurt din Germania. La nivel tehnic, aceștia combină hardcore-punk-ul cu elemente crust, voce screamo dar și sample-uri la final sau început de piese. La nivel liric, piesele lor vorbesc despre ecoul sufletului și sentimente, libertate și eliberare, singurătate și moarte, abis și tăcere, datorii morale și coincidențe, gânduri și timp. Materialele discografice pot fi ascultate pe platforma Bandcamp (https://luciente.bandcamp.com).

Prescriptiondeath este o trupă hardcore-punk din Gävle, Suedia. O parte dintre conceptele abordate la nivel liric sunt void-ul, sufletul și suferința, activități de zi cu zi, realizările și viața, provocările și nevoile oamenilor, minciună și manipulare, control și conformare, viitor și eșec, așteptare și ură, cetățeni și umanitate. Materialele discografice se pot găsi pe platforma Bandcamp (https://prescriptiondeath.bandcamp.com).

Avoid Humanity este un proiect nou, fondat în 2017 în București, România. Proiectul a pornit de la ideea omului care poate să „meargă departe” atunci când încearcă să evite interacțiunile umane. Responsabilitățile de zi cu zi și contactul cu realitatea îi determină pe membrii trupei să reflecteze asupra corupției, indiferenței, imoralității, urii, sărăciei, furiei și asupra a tot ceea ce este incorect, ulterior transpunând toate aceste gânduri într-un proiect cu sound heavy și sumbru. Prima apariție în online a avut loc în luna aprilie a anului 2019 și a fost însoțită de o piesă pe care o puteți asculta pe Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCiuuiP3eh9uAe71VjUm2k5Q).

I Stared into the Forest este o trupă metallic hardcore din Brașov, România. Cu o bază puternic consolidată și predominată de convingeri DIY, iubire față de libertate și ură față de discriminare, I Stared Into the Forest transmite și scoate în evidență toate aceste principii printr-un mix screamo și metallic math hardcore. Aceștia au lansat până în present două EP-uri și pot fi ascultate, cumpărate și descărcate integral de pe platforma Bandcamp (https://istaredintotheforest.bandcamp.com/). Printre principalele influențe care au dus la fondarea și dezvoltarea acestui proiect se numără: pg. 99, Converge, Celeste, Isis, Defeater, Neurosis, Pig Destroyer sau Reversal Of Man.

Tourist este un proiect melodic compus din membri activi ai trupelor Zero Fox Given, Take No More sau Dirtigluu. Tourist și-au început activitatea în anul 2019 și au susținut până în prezent trei concerte. Trupa Tourist “isi sapă propria cale iar cu cât lucrează mai mult la ea, cu atât toti isi vor da seama ca nu pleaca nicăieri, invârtindu-se intr-un cerc infinit”. La nivel liric, aceștia vorbesc despre inimă albastră și suflet, confort și amintiri, suferință și luptă dar și de faptul că suntem orbiți în momentul în care trebuie să acceptăm adevărul.

Acest eveniment este un eveniment 7inc. 7inc este o comunitate care susține și promovează muzica underground din România prin fonduri proprii, din pasiune pentru muzică, din dorința de a ajuta, dezvolta și extinde ideea de colectiv al underground-ului.

Spune si altora despre asta, alege platforma: