Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Gateway VR studio alături de Fabrica te invită la o seară fantastică de călătorii în lumi virtuale. Noi îți punem la dispoziție un headset de realitate virtuală, iar tu trebuie doar să alegi experiența în care vrei să fii purtat. Ne vom asigura că totul se întâmplă în siguranță și te vom ghida pe parcursul experienței.

Transformă o seară obișnuită în oraș într-o vizită pe cel mai înalt vârf de pe Pământ, Vârful Everest – 8848. Vizitează Barcelona sau Tokyo în Google Earth VR. Explorează cosmosul și natura în Nature Treks VR sau află ce se întâmplă în adâncul Oceanului cu TheBlu.
Nu ne oprim aici.

Dacă ești activ și îți place adrenalina, te lăsăm să “urci” la etajul 80 și să pășești pe scândură suspendată la înălțime din Richie’s Plank Experience. Dar atenție! Nu este mereu stabilă, iar zborul nu este exclus din această experiență.

Îți place muzica? Dar săbiile laser? Poți să-ți testezi îndemânarea și agilitatea cu Beat Saber, un joc pe ritmul muzicii în care beat-urile îți ghidează mișcările.

Participarea se va face în sistemul „primul venit, primul servit” începând cu orele 18:00 până la 22:00, pe bază unui voucher în valoare de 15 LEI care se poate achiziționa la fața locului. Dacă experiența te face să vrei mai mult, poți folosi mai apoi voucherul pentru o reducere la pachetele disponibile în locația noastră din Fabrica.

Adresa: strada 11 Iunie nr. 50
Rezervari (mese): 0753 227 422

Spune si altora despre asta, alege platforma: