Loading Evenimente

Bilete:
65 lei – pana pe 1 februarie – click aici https://bit.ly/3k9T6Lu
75 lei – intre 1 februarie si 23 februarie
85 lei – in ziua evenimentului – 24 februarie

Vineri, 24 februarie, ti-am pregatit un Hardcore Metal Night si nu numai, asa cum se intampla pe vremuri. Nu stam mult la taclale, ca sunt mai importante detaliile „tehnice”.

Deci, scurt si la obiect:
DEATH BEFORE DISHONOR (Boston, USA) – deja veterani ai stilului hardcore metal revin in Fabrica dupa vreo 8 ani si ne aduc piese de pe ultimele materiale discografice
Video: https://bit.ly/3iq4faj

H8 (Ploiesti/Bucuresti, RO) – nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiiind veteranii de drept acestui stil in Romania. Baietii pregatesc lansarea unui nou album si speram sa ne dea vreo 2 piese si pe 24 februarie
Video: https://bit.ly/3QrpBRa

Breathelast (Bucuresti, RO) – rechinii nostri preferati, care in ultimul timp au cochetat foarte tare cu acustice, acum vin sa ne faca sa sarim in fata scenei, intens si antrenant.
Video: https://bit.ly/3X2QLQY

Rugged (Sofia, BG) – vecinii nostri vin tare de tot din spate, ceea ce ni se pare normal, avand ca profesori si prieteni pe cei mai buni din balkani: Last Hope sau Vendetta.
Audio: https://bit.ly/3W4sw3n

Taking Back August (Bucuresti, RO) – baietii astia au un metalcore foarte strong, repetat si bine pus la punct. Or sa ne treaca prin toate starile de la breakdownuri pana la pasaje melodice, pe corazon.
Video: https://bit.ly/3GxYcsr

Tourist (Bucuresti, RO) – trupa relativ noua in peisaj, scotand primul EP in septembrie 2020, ne arata ca melodic-hardcore-ul, destul de rar pe la noi, este pe maini bune si poate creste.
Video: https://bit.ly/3GSoJC0

Ramane cum am stabilit si ne vedem la club Fabrica, pe 24 februarie, doors open – 18:00.

Spune si altora despre asta, alege platforma: