Loading Evenimente

Luna Amara revine in club Fabrica, sa ne (in)cante ca de fiecare data cum trebuie, sambata, 18 februarie.
Special guests: Redrum (grunge band)
Doors open – 20:00; start show – 21:00
Dupa concert nu se pleaca acasa, pentru ca avem Alternative Edition Party.
Bilete: 75 lei, iar in ziua evenimentului 85 de lei
Bilete online: http://bit.ly/3iVD6fD

Luna Amară cântă de peste 16 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – probabil cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă.

Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Social links
Facebook: https://www.facebook.com/LunaAmaraBand
Instagram: https://www.instagram.com/lunaamaraband/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3JmNi1OPqbrRQfNXlPDsqf
Youtube: https://www.youtube.com/c/lunaamaraband
………………………………………………………………………………………..
REDRUM nu e o trupă tribut în adevăratul sens al cuvântului ci, mai degrabă, o adunătură de prieteni care se întâmplă să fie și muzicieni, care simt la fel și care, de prin 2007, se adună odată la ceva timp ca să aducă un tribut Grunge’ului, ca muzică, ca atitudine, ca stare.

Când zicem Grunge, mintea ne zboară imediat în Seattle-ul anilor ’90, chitări electrice distorsionate răsunând în subsoluri, ploaie, plete și cămăși de flanel. Pe coloana sonoră a “filmului” auzim acorduri de pe NEVERMIND, TEN sau DIRT și asta pentru că “Grunge-ul” ca subgen al rock’n’roll-ului se materializează prin Casa de Discuri SubPop odată cu lansarea acestor trei albume devenite, între timp, iconice. Ne gândim la Alice in Chains, Pearl Jam, Nirvana, la Soundgarden, Mudhoney, Green River sau poate chiar la Mother Love Bone, Temple of the Dog sau Mad Season. Au trecut 30 de ani de atunci, o viață întreagă și totuși, parcă a fost ieri. 

„Pure grunge! Pure noise! Pure shit!” („Mizerie pură! Zgomot pur! Rahat pur!”)

Și totuși, de ce REDRUM? Pentru că inevitabil, ne întoarcem cu gândul spre muzica ce ne-a format, atât ca oameni cât și ca muzicieni, pentru că mulți dintre cei care ne-au ghidat nu mai sunt printre noi și pentru că simțim nevoia să ne gândim la ei, să ne gândim la “noi de atunci” și să împărtășim cu voi un pic din toată nebunia aia faină pe care o păstrăm adânc în suflet și care e, poate, la fel de actuală astăzi.

Grunge’N’Roll
REDRUM sunt:
Alex Purje – voce (Space Needle)
Andrei Botan – chitara (Luna Amara)
Serban Ontanu – chitara/voce (ex-Luna Amara)
Sorin Moraru – bas (Luna Amara)
Robert Motoc – tobe (Luna Amara, Pinholes)”

Spune si altora despre asta, alege platforma: