Anunt important fabrica club Anunt Important! AFLA MAI MULTE! Dorim sa va multumim pentru sustinerea de care ati dat dovada in aceste zile incerte pentru noi ca brand. Ultima zi de outdoor, intaia noapte de indoor1 Ultima zi de outdoor, intaia noapte de indoor AFLA MAI MULTE! Ne-am pregatit pentru sezonul toamna-iarna. Stim, si noua ne pare rau dupa soare, dar la Fabrica, totusi, nu ne face pe noi un soare. Dan Byron Byron si o poveste cu 13 ani de muzica creata din emotie si pasiune - Video AFLA MAI MULTE! Formatia Byron s-a format in anul 2006 în Bucuresti. Dan Byron, colaborator pe atunci al trupei Agathodaimon si fost membru al trupelor Urma si Kumm, a dorit initial sa porneasca un proiect solo, dar acest proiect s-a dezvoltat rapid si a devenit o trupa de sine statatoare.
Blog2018-08-14T16:49:36+02:00

Byron si o poveste cu 13 ani de muzica creata din emotie si pasiune – Video

11 februarie, 2019|

Formatia Byron s-a format in anul 2006 în Bucuresti. Dan Byron, colaborator pe atunci al trupei Agathodaimon si fost membru al trupelor Urma si Kumm, a dorit initial sa porneasca un proiect solo, dar acest proiect s-a dezvoltat rapid si a devenit o trupa de sine statatoare.

Mihnea Blidariu, Luna Amara, sau cum sa fii disruptiv in muzica rock cu o trompeta – Video

25 ianuarie, 2019|

Mihnea Blidariu este vocea trupei Luna Amara. Dar asta nu e tot. Tot Mihnea canta in trupa la chitara dar si la trompeta. Vor concerta pe doi februarie in club Fabrica unde isi vor lansa live noul album NORD.

Go to Top